Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Αγαπημένες ελληνικές κωμικές σειρές

  Καλησπέρα, αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με ελληνικές κωμικές σειρές. Πόσες φορές έχουμε δεί σε επανάληψη ξανά και ξανά τις αγαπημένες μας ελλληνικές κωμωδίες στην τηλεόραση (βλέπε 'Κωνσταντίνου και Ελένης'); Και όμως κάθε φορά συνεχίζουμε να το βλέπουμε και να γελάμε.


  Πρώτα, αυτό που ανέφερα ήδη το 'Κωνσταντίνου και Ελένης' (1998-2000), Χάρης Ρώμας- Ελένη Ράντου, ο αγχώνευτος 'Κατακουζίνας' που συνέχεια γκρίνιαζε και φώναζε στην 'Βλαχάρα' που αργεί πάντα να πάει στο μπάρ όπου δουλεύει γιατί δεν έβρισκε να παρκάρει (ενώ δεν έχει αυτοκίνητο!). 

  Μετά έχουμε τα αγαπημένα 'Εγκλήματα' με το χαρακτηριστικό μαύρο χιούμορ της Σωσώ, μαζί και με τους άλλους περίεργους χαρακτήρες της σειράς (Αχιλλέας, Αλέκος, Κορίνα, Φλόρα) και την προσπάθεια της Σωσώ να δολοφονήσει τον Αλέκο γιατί την απατά με την Φλώρα σκοτώντας όλους τους άλλους εκτός από αυτόν! Ε στο τέλος πεθαίνουν όλοι και ησυχάζει!



Παλιά σειρά αλλά πολύ αγαπημένη είναι και Όι Απαράδεκτοι' εν μέρει βασισμένη σε παλιές ελληνικές ταινίες, με τις πηγαίες και ξεκαρδιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών (Δήμητρα, Σπύρος, Βλάσσης, Γιάννης). Κάτι που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι τη μουσική επιμέλεια της σειράς είχε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και μετέπειτα κριτής σε διάφορα talent shows Νίκος Μουρατίδης. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, δημιουργός των Απαράδεκτων, πρωτού ξεκινήσει τη σειρά, έγραφε κείμενα για ένα ζευγάρι το οποίο είχε τα γνωρίσματα του τηλεοπτικού ζευγαριού των Παπαδόπουλων, και τα κείμενα διάβαζε αυτή και ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Λόγω της επιτυχίας και της έμπνευσης των κειμένων, της προτάθηκε να δημιουργήσει πρόσθετους χαρακτήρες και να γράψει παραπάνω ιστορίες, ώστε η σειρά να παιχτεί στην τηλεόραση.
  Λοιπόν, ποιές είναι οι δικές σας αγαπημένες ελληνικές κωμικές σειρές;!!!!!
  

12 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=37PGNUF0LqM&playnext=1&list=PLBF439F57455EBE01 apisteuth swsw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h dikh mou agaphmenh kwmikh seira einai vevaia oi Duo Ksenoi pou den anaferthikan, polu gelio!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=-yBugXCZfh8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sumfwnw!Oi 2 ksenoi einai polu kalh kai agaphmenh!!!8elw na pros8esw ths Ellados ta paidia kai to akrws oikogeneiakon me to Giannh Mpezo kai fysika to Dolce Vita!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Poli kali elliniki kwmiki seira itan kai to eutixismeni mazi!!! Mpezos gia alli mia fora ola ta lefta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. alli mia agapimeni elliniki komiki seira itan kai to para pente..!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ksexases to "ekeines ki egw" (stis paragkes klp) kai to 50-50!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Sigoura to Konstantinou kai Elenis einai mia apo tis kaliteres komikes seires!Opote to petyxainw fysika to vlepw an kai xerw olous tous dialogous ap'exw:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. paidia thewrw pws mia poli kali seira itan kai to ''emeis kai emeis'' poli gelio me tin spoudaia ithopoio Eleni Gerasimidou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμείς και εμείς από τις καλύτερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σαββατογεννημένες...απο τις ποιοτικότερες και εξυπνότερες κωμωδίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή